Hjem / Handelsbetingelser
BESTILLING

Der kan kun bestilles varer via cocoteeth.dk, men vi hjælper dig gerne igennem e-mail og telefon, hvis du skulle have spørgsmål omkring bestilling eller betaling.

BETALING

Hos Cocoteeth kan du betale med Mastercard, Visa og mange andre betalingskort. Dine kreditkort informationer opbevares på en krypteret sikker forbindelse kaldet en SSL, hvor ingen kan se dine kortoplysninger. Vi har på intet tidspunkt adgang til dine kortoplysninger. Når du foretager et køb på cocoteeth.dk binder du dig IKKE til noget eller tilmelder dig et abonnement - Vi trækker kun den angivende pris én gang og trækker ikke på et senere tidspunkt en yderligere pris.

REKLAMATIONSRET, OMBYTNING OG FORTRYDELSESRET

Hos Cocoteeth har du altid to års fuld reklamationsret. Det betyder, at hvis din vare er defekt eller andet så ombytter eller tager vi varerne med en kompensation, hvis varen ikke kan laves. Altid kontakt os før du sender retur.

ANSVARSBEGRÆNSNING OG FORBEHOLD

Der tages forbehold for prisstigninger, force majeure, afgiftsændringer, valutaændringer, udsolgte/udgåede varer og taste/slåfejl. Priserne er kun gældende i Danmark. Hos Cocoteeth påtager vi intet ansvar som følge af købers retsforhold overfor tredjemand. Dertil tager vi ikke ansvar for brug af vores produkt. 
 
PERSONDATAPOLITIK

Ingen oplysninger, som du indtaster på cocoteeth.dk bliver på noget tidspunkt videregivet til en tredjemand. Alle oplysninger bliver kun behandlet af betroede medarbejde hos Cocoteeth. Alle betalinger udføres i samarbejde med vores betalingssystem Stripe og vi har på intet tidspunkt mulighed for at se dine kreditkortoplysninger. Derfor kan vi heller ikke hjælpe dig, hvis du oplever problemer med at betale. Her henviser vi dig til din nuværende bank. Vi benytter os af cookies og du vil derfor opleve, at hvis du vender tilbage dagen efter, at dine varer stadigvæk ligger i kurven. Når du handler hos Cocoteeth beder vi om navn, adresse, e-mail, telefonnummer og lign. Vi bruger udelukkende disse informationer til ekspedition af din ordre. Vi registrerer IP-adressen, hvorfra indkøb foretages. Informationen anvendes ikke i den daglige administration, men kun i tilfælde af falske bestillinger eller anden kriminalitet.

LOVVALG OG VÆRNETING

Disse vilkår og betingelser er underlagt og fortolkes i overensstemmelse med gældende lovgivning. Eventuelle tvister afgøres således af de ordinære domstole.