Hjem / Ofte stillede spørgsmål

Hvad er CocoTeeth og hvad består det af?

CocoTeeth er aktivt trækul, som er fremstillet af helt 100% naturlig og rent kokosnøddeskal. CocoTeeth er helt uden kemikalier og derfor risikofrit at benytte. Køb i dag og få et hvidere smil allerede efter et par dage. Der medfølger gratis tandbørste, som du kan benytte i stedet for din egen. 

Hvor ofte bør jeg bruge CocoTeeth?

CocoTeeth har tæt kontakt til nogle få tandlæger, som har været med til at udvikle produktet, de anbefaler at man bruger det én gang om dagen for optimal effekt. Hvis I er to personer, anbefaler vi at I køber to bøtter. 

Hvordan bruger jeg CocoTeeth?

Det er simpelt, sjovt og nemt at bruge. Det eneste du skal gøre, er følgende:

  1. Sæt tandbørsten ind under vandhanen og fugtiggør den
  2. Dyp tandbørsten i kullet og børst tænderne indtil at dine tænder er sorte overalt
  3. Spyt ud og skyld munden grundigt med vand
  4. Se resultater efter 1-3 børstninger

Hvilken smag har CocoTeeth? 

Du skal ikke tænke på den sorte farve, da CocoTeeth har en neutral smag.
Efter børstningen af dine tænder vil du derimod opleve en frisk fornemmelse i munden. Følelsen kan sammenlignes med at få renset dine tænder hos tandlægen.

Hvornår får jeg hvidere tænder? 

Det er meget forskelligt fra person til person. De fleste af vores kunder kan dog se resultatet af hvidere tænder allerede efter de første par børstninger. Dine tænder vil få en flot og naturlig hvid farve, som også kan fås ved behandlinger som koster flere tusinde kroner. Du skal huske at CocoTeeth er helt naturligt og består af 100% naturlige ingredienser, så det skader ikke dig eller dine tænder.